Menu
Aavrani Skincare
Close

Aavrani Skincare

(+)

Location

New York, NY

Square Feet

775

Project Type

Commercial

As a holistic beauty brand inspired by Indian skincare rituals, Aavrani tapped us to design an aspirational new office space to reflect their bold, art-driven brand direction. Guided by Aavrani’s visual language, the design brings the new headquarters to life with the brand’s signature blue and bold color palette.

The new office layout accommodates spaces for both individual and collaborative work, with special attention to areas that can double as backdrops for digital content creation. Rather than consolidating inventory and storage needs into one area, we celebrate the products and the thoughtful packaging process by integrating storage throughout the various office areas. 

Each desk station honors the individual self and acts as a single vanity backed with a calming, reflective arched wall panel. When sitting at the desk, the calming blue reflection of oneself is a direct personification of Aavrani’s blue woman brand character.

A colorful, branded wall mural becomes the focal point of the open office space highlighting the beauty of the holistic ingredients used within Aavrani’s skincare products. The multi-purpose space has the flexibility of being used as a traditional meeting area or can be reconfigured for a more dynamic filming set-up.

Read More

Collaborators

Isometric Diagram
Isometric Diagram
Brand Mural
Brand Colors
Wall Panel Concept

Aavrani Skincare

(+)

Location

New York, NY

Size

775

Type

Commercial

As a holistic beauty brand inspired by Indian skincare rituals, Aavrani tapped us to design an aspirational new office space to reflect their bold, art-driven brand direction. Guided by Aavrani’s visual language, the design brings the new headquarters to life with the brand’s signature blue and bold color palette.

The new office layout accommodates spaces for both individual and collaborative work, with special attention to areas that can double as backdrops for digital content creation. Rather than consolidating inventory and storage needs into one area, we celebrate the products and the thoughtful packaging process by integrating storage throughout the various office areas. 

Each desk station honors the individual self and acts as a single vanity backed with a calming, reflective arched wall panel. When sitting at the desk, the calming blue reflection of oneself is a direct personification of Aavrani’s blue woman brand character.

A colorful, branded wall mural becomes the focal point of the open office space highlighting the beauty of the holistic ingredients used within Aavrani’s skincare products. The multi-purpose space has the flexibility of being used as a traditional meeting area or can be reconfigured for a more dynamic filming set-up.

Read More

Collaborators